Εξειδικευμένη φροντίδα για το κατοικίδιό σας!

Στην κτηνιατρική κλινική Animal Medical Center, στην Αθήνα, παρέχουμε όλο το φάσμα των κτηνιατρικών υπηρεσιών για μικρά ζώα. Από επισκέψεις για εμβολιασμούς, κλινική εξέταση, προληπτικούς ελέγχους και στειρώσεις, μέχρι τη διαγνωστική διερεύνηση και θεραπευτική αντιμετώπιση δύσκολων παθολογικών και χειρουργικών περιστατικών. Επίσης, διαθέτουμε μεγάλο φάσμα κτηνιατρικών φαρμάκων, τα οποία μπορείτε να προμηθευτείτε για τα ζώα σας.

Τόσο η πείρα και η επιστημονική γνώση των κτηνιάτρων μας, όσο και η ύπαρξη εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας συμβάλλουν στην εξασφάλιση της καλύτερης φροντίδας για το κατοικίδιό σας.

Οι κτηνίατροί μας είναι από τους πιο καταρτισμένους και έμπειρους στην Ελλάδα. Εκτός από το πτυχίο κτηνιατρικής που διαθέτουν, έχουν αφιερώσει πολλά επιπλέον χρόνια για μετεκπαίδευση και εξειδίκευση σε συγκεκριμένους τομείς. Είναι οι μοναδικοί ιδιώτες κτηνίατροι με τέτοιου είδους μετεκπαίδευση στην Ελλάδα.

Ο άρτιος και σύγχρονος εξοπλισμός που διαθέτει το Animal Medical Center παρέχει στους κτηνιάτρους μας τα απαραίτητα εργαλεία για να προσφέρουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα στα ζώα σας.

Το απεικονιστικό τμήμα μας διαθέτει προηγμένο ψηφιακό ακτινολογικό μηχάνημα και υψηλής ευκρίνειας υπέρηχο. Επιπλέον, η κλινική μας διαθέτει άρτια εξοπλισμένη χειρουργική σουίτα, με αναισθητική μηχανή και monitor για την παρακολούθηση των ζωτικών λειτουργιών, καθώς και σύγχρονη μονάδα εντατικής θεραπείας η οποία περιλαμβάνει ειδικά κλουβιά για οξυγονοθεραπεία και νεφελοποιητή φαρμακευτικών ουσιών.

Διαθέτουμε, επίσης, σύγχρονο ενδοσκόπιο για τη διεξαγωγή ενδοσκοπήσεων, την ενδοσκοπική λήψη βιοψιών και την αφαίρεση ξένων σωμάτων από το γαστρεντερικό σωλήνα και την αναπνευστική οδό. Τέλος, έχουμε στη διάθεσή μας τον πιο σύγχρονο ειδικό εξοπλισμό που απαιτείται για την ιατρική φροντίδα και νοσηλεία εξωτικών ειδών ζώων.

Εκτός από τις γνώσεις και την πείρα τους, οι κτηνίατροί μας έχουν ως κύριο στόχο το να προσφέρουν τις καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες τους και τη μέγιστη φροντίδα στους ασθενείς τους. Το προσωπικό του κτηνιατρικού κέντρου μας έχει λάβει εντατική εκπαίδευση για το πώς να παρέχει υψηλού επιπέδου φροντίδα και εξυπηρέτηση. Όσο το κατοικίδιό σας είναι μαζί μας, θα ενημερώνεστε σχετικά με την κατάσταση, τη διάγνωση και τη θεραπεία του, σε καθημερινό επίπεδο! Θα φροντίσουμε να είστε, πάντα, ενημερωμένοι για τις επιλογές που διαθέτετε και θα σας αφιερώσουμε όσο χρόνο χρειάζεστε, ώστε να σταθμίσετε τις επιλογές σας προσεκτικά.

Υπηρεσίες | Animal Medical Center

Παθολογία

Υπηρεσίες | Animal Medical Center

Ενδοσκοπήσεις

Υπηρεσίες | Animal Medical Center

Διατροφή

Υπηρεσίες | Animal Medical Center

Ογκολογία

Υπηρεσίες | Animal Medical Center

Δερματολογία

Υπηρεσίες | Animal Medical Center

Εξωτικά Ζώα

Κλείστε ραντεβού στο πρότυπο κτηνιατρικό κέντρο Animal Medical Center, για τη φροντίδα του αγαπημένου σας κατοικίδιου!

Παρέχουμε πλήρες φάσμα υπηρεσιών, διαχειριζόμαστε και τα πιο περίπλοκα παθολογικά περιστατικά!

Επικοινωνήστε μαζί μας