Διάγνωση & Θεραπεία κακοήθους νεοπλασίας

Οι κακοήθεις νεοπλασίες (καρκίνος) είναι συχνές τόσο στο σκύλο όσο και στη γάτα. Ενώ η διάγνωση μιας κακοήθους νεοπλασίας αποτελεί για τον ιδιοκτήτη του ζώου μια «τρομακτική» διάγνωση, η πρόγνωση δεν είναι πάντα κακή. Οι κτηνίατροι του Animal Medical Center, στην Αθήνα, μπορούν να προσφέρουν προηγμένες διαγνωστικές και θεραπευτικές επιλογές για ζώα με καρκίνο, δίνοντας τους την ευκαιρία να ζήσουν για μεγάλα χρονικά διαστήματα με άριστη ποιότητα ζωής!

Οι κτηνίατροι του Animal Medical Center, παρακολουθώντας τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα της Κτηνιατρικής Ογκολογίας, χρησιμοποιούν τα πιο σύγχρονα χημειοθεραπευτικά φάρμακα και πρωτόκολλα, ώστε να επιτευχθεί η καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στη θεραπεία. Οι κτηνίατροί μας συζητούν μαζί σας όλες τις διαθέσιμες θεραπευτικές επιλογές, ώστε να γίνει η πιο κατάλληλη επιλογή για εσάς και το κατοικίδιό σας.

Στο AnimalMedicalCenter προσφέρονται οι παρακάτω διαγνωστικές και θεραπευτικές επιλογές για σκύλους και γάτες με καρκίνο:

  • Απεικονιστικές εξετάσεις (ψηφιακές ακτινογραφίες, υπερηχοτομογραφικός έλεγχος), για τη διάγνωση νεοπλασιών και τη διερεύνηση πιθανών μεταστάσεων.
  • Λήψη υλικών (αναρρόφηση, βιοψία) για κυτταρολογική και ιστοπαθολογική εξέταση, για τη διαγνωστική διερεύνηση μαζών και πιθανών νεοπλασιών και μεταστάσεων.
  • Χημειοθεραπεία: Η χρήση χημειοθεραπευτικών φαρμάκων σε ενέσιμη ή από το στόμα μορφή τα οποία στοχεύουν καρκινικά κύτταρα.
  • Ανοσοθεραπεία: Θεραπεία η οποία διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα του ζώου, ώστε να βοηθήσει στην αντιμετώπιση του καρκίνου.
  • Χειρουργική ογκολογία: Σε πολλές περιπτώσεις, η ιδανική αντιμετώπιση μιας κακοήθους νεοπλασίας περιλαμβάνει τη χειρουργική εξαίρεση της νεοπλασίας και στη συνέχεια μπορεί να χρειαστεί ή όχι και χημειοθεραπεία. Οι χειρουργοί του Animal Medical Center προσφέρουν τη δυνατότητα χειρουργικής εξαίρεσης κακοήθων νεοπλασιών, σύμφωνα πάντα με τα νεότερα δεδομένα της Χειρουργικής Ογκολογίας.

Κλείστε ραντεβού στο πρότυπο κτηνιατρικό κέντρο Animal Medical Center, για τη φροντίδα του αγαπημένου σας κατοικίδιου!

Παρέχουμε πλήρες φάσμα υπηρεσιών, διαχειριζόμαστε και τα πιο περίπλοκα παθολογικά περιστατικά!

Επικοινωνήστε μαζί μας