Διαχείριση περίπλοκων παθολογικών περιστατικών

Κατά τη διαδικασία παραπομπής ασθενών ζώων από κτηνιάτρους στην κλινική μας, πάντα προτιμούμε να συμμετέχει και ο παραπέμπων κτηνίατρος στην όλη διαδικασία. Θέλουμε να δημιουργήσουμε μια σχέση κτηνιάτρου-πελάτη-ασθενούς ζώου-ειδικού κτηνιάτρου, η οποία να ενισχύει την αξία της κτηνιατρικής φροντίδας για το κατοικίδιο και τον ιδιοκτήτη.

Η λεπτομερής κλινική εξέταση του ζώου και η ενδελεχής λήψη του ιστορικού αποτελούν το σημαντικότερο κομμάτι της προσέγγισης ζώων που παραπέμπονται, ακόμα και αν δεν προχωρήσουμε σε εξειδικευμένες διαγνωστικές εξετάσεις και θεραπευτικά σχήματα.

Λόγοι για την παραπομπή ασθενών ζώων στο Animal Medical Center:

  • Το ζώο έχει διαγνωστεί με μια σπάνια νόσο
  • Δεν έχει τεθεί οριστική διάγνωση που να εξηγεί να συμπτώματα του ζώου
  • Ο παραπέμπων κτηνίατρος ή/και ο ιδιοκτήτης επιθυμούν δεύτερη γνώμη
  • Μη ανταπόκριση στη θεραπεία
  • Απαιτείται η διενέργεια εξειδικευμένων εξετάσεων (π.χ. ενδοσκοπήσεις)
  • Παρουσία συνυπαρχόντων νοσημάτων που απαιτούν πολύπλοκη διαγνωστική και θεραπευτική προσέγγιση

Για να παραπέμψετε ένα ασθενές ζώο στο Animal Medical Center, παρακαλούμε ακολουθήστε τα βήματα:

1.

Τηλεφωνήστε στο
210 6717 031.

2.

Ενημερώστε τη γραμματεία ότι ενδιαφέρεστε να παραπέμψετε ένα ζώο για αξιολόγηση δεύτερης γνώμης.

Εμείς θα σας στείλουμε να συμπληρώσετε μια φόρμα παραπομπής, την οποία μπορείτε είτε να μας στείλετε μέσω e-mail, είτε να τη δώσετε στον ιδιοκτήτη να την προσκομίσει ο ίδιος.

3.

Στείλτε μας με e-mail (ή μέσω του ιδιοκτήτη) τα αποτελέσματα όλων των διαγνωστικών εξετάσεων που έχουν γίνει, καθώς και τα θεραπευτικά σχήματα που έχουν εφαρμοστεί μέχρι σήμερα.

Στόχος μας είναι να αναπτύξουμε μια σχέση με τους κτηνιάτρους -που παραπέμπουν σε εμάς περιστατικά, η οποία να αντανακλά την προσωπική εμπιστοσύνη και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών μας. Προσπαθούμε να διατηρούμε άριστη επικοινωνία μεταξύ του παραπέμποντα κτηνιάτρου, του ιδιοκτήτη και των κτηνιάτρων του Animal Medical Center. Αν ζητηθεί, πριν από την προσκόμιση του ασθενούς, θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να απαντήσουμε στις ερωτήσεις σας σχετικά με πιθανές επιλογές και κόστος για τις υπηρεσίες μας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του ζώου στο Animal Medical Center πραγματοποιούνται, εφόσον κριθεί απαραίτητο, οι κατάλληλες διαγνωστικές εξετάσεις και θεραπείες και ενημερώνεται για τις εξελίξεις τόσο ο παραπέμπων κτηνίατρος, όσο και ο ιδιοκτήτης.

Κλείστε ραντεβού στο πρότυπο κτηνιατρικό κέντρο Animal Medical Center, για τη φροντίδα του αγαπημένου σας κατοικίδιου!

Παρέχουμε πλήρες φάσμα υπηρεσιών, διαχειριζόμαστε και τα πιο περίπλοκα παθολογικά περιστατικά!

Επικοινωνήστε μαζί μας